vrijdag 25 maart 2011

JARIG JARIG JARIG JARIG!!

Hoi allemaal.
vandaag ben ik....

J A R I G!!!

Ik heb vandaag lekker maar een  half dagje gewerk en vanochtend vroeg al een hoop cadeautjes gehad J.

Van mijn zusje heb ik vorige week mij cadeautje al gehad. Een Doohickey van Magnolia! Ze vond het zelf natuurlijk veeelste leuk om daar mee tot op mijn verjaardag te wachten haha. Ik ben er erg blij mee. Gister had ik er al een kaartje mee gemaakt maar toen lukte mijn foto’s niet dus net even opnieuw geprobeerd…  Het papier is van Maja design en van een plaatselijke fotograaf bij ons in de buurt. Alle randjes heb ik aangezet met bruine inkt. Het afdrukje heb ik ingekleurd met de Copics en het randje heb ik bewerkt met de distresser.

ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden..


Bedankt voor jullie bezoekje op mijn blog en al jullie lieve reacties!

Liefs, Mandy


maandag 21 maart 2011

Goedemorgen allemaal!

Ik ben afgelopen zaterdag naar de beurs geweest in den Bosch & wat was dat leuk!! Dit was de eerste keer dat ik op een beurs was dus ik heb mijn ogen echt uitgekeken! & natuurlijk weer veeelste veel gekocht haha.Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Be Mine. Het was nog een hele sport om Tilda with butterfly te kunne kopen. Hij was namelijk overal al uitverkocht! Maar uiteindelijk is het toch gelukt om er als nog 1 te kunne scoren  J. Ik heb hem zoals altijd weer ingekleurd met de Copics. De letters van hoera heb ik gemaakt met de alfabet stempel set van Studio G.

Bedankt weer voor het langskomen
& een fijne dag!

Liefs, Mandy 

donderdag 10 maart 2011

Hoi allemaal!

Ik heb weer een kaartje gemaakt.. pff  het is  echt verslavend hahaha.Ik heb weer het papier van Maja design gebruikt en het papier van Magnolia. De hartjes zijn van Marianne Design. Verder heb ik weer lekker veel bloementjes gebruikt en mn afdrukje weer ingekleurd met de Copics. De kleuren van het kaatje zijn wel weer een beetje fel uitgevallen maarja..

Bedanken voor de Awards die ik van hun heb gehad! ik vind het echt een eer!Ik wil de award graag door geven aan al mijn volgers!!
Bedankt voor het langskomen weer!

Liefs, Mandy

dinsdag 8 maart 2011

Hoi allemaal,
Als eerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties die ik weer heb gekregen!

Ik heb weer een kaartje gemaakt...
ik weet helaas niet meer waar het papier van is want ik kan het merkje nergens meer vinden.. denk dat ik het weg heb gegooid.. lekker handig haha. Maar de stempel heb ik weer ingekleurd met de Copics. Wat vinden jullie van het randje er om heen?? Weet zelf niet zo goed wat ik er van vind.. maargoed. Ook heb ik weer het randje van Magnolia gebruikt & de vlindertjes zijn van een ponsje van de kruidvat. De bloemen zijn van Wild Orchid & de rest had ik nog in mijn voorraadkastje.
Weer bedankt voor het langskomen!

Liefs, Mandy

dinsdag 1 maart 2011

Doosjes...

Goeiemorge allemaal!

Vrienden van ons verwachten hun 2de kindje binnenkort. Dus ben ik druk aan het knutselen geweest om iets leuks voor ze te maken. Ze weten niet of het een jongetje of een meisje word dus heb ik maar 2 doosjes gemaakt.

Stiekem hoop ik dat het een meisje word want vind het meisjes  doosje toch wel het leukst geworden haha.

Het papier komt van een fotografie zaak bij ons in de buurt. De houten hartjes heb ik uit een winkeltje in Leerdam. En verder heb ik een hoop bloementjes weer gebruikt & het flesje wat er aan hangt komt van ge-we hobby.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden..
& bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn vorige kaartje!

Liefs, Mandy